Heerenduin Adviesgroep
foto2.jpg
   
     
WELKOM
PENSIOENEN
ARBEIDSONGESCHIKTHEID
HYPOTHEKEN
OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING
VERZEKERINGEN
DIENSTENWIJZER
DOWNLOADS
.
ZOEKEN
CONTACT
ARBEIDSONGESCHIKTHEID | Print |  E-mail
Ondernemen is altijd een mix van een goed gevoel en risico’s durven nemen. Maar het risico van een ziekte of aandoening is even een ander verhaal. Dat raakt u namelijk ook rechtstreeks in uw privé portemonnee. Misschien niet direct – er komen nog even betalingen binnen – maar wel binnen afzienbare tijd.

arbeidsongeschiktheidVoor het voortbestaan van uw bedrijf en gezin is het daarom noodzakelijk dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft, maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Premies tussen de
€ 300,- en € 500,- per maand zijn eerder regel dan uitzondering.

Ons ZelfstandigZekerheidsPlan maakt korte metten met dure arbeidsongeschiktheidsverzekeringen: brede dekking, geen addertjes onder het gras, duidelijke voorwaarden en een meer dan interessante premie. Bij ziekte kunt u uw vaste lasten, zakelijk én privé, gewoon blijven betalen. Helemaal op maat van ondernemers.

Niet alleen de aantrekkelijke premie is belangrijk, ook de dekking telt natuurlijk mee. Veel verzekeringen kijken naar passend ander werk en niet naar uw eigen beroep. Wordt u ziek, dan kijkt de verzekeraar de eerste twee jaar alléén naar het feit of u uw eigen beroep kunt uitoefenen. Pas daarna praten we over passend, ander werk. En kunt u, ondanks uw ziekte, nog gedeeltelijk werken? De verzekeraar blijft u dan 100% van het verzekerde maandbedrag uitkeren! Het uitkeren stopt zodra u weer volledig aan het werk gaat of de maximale uitkeringsduur is verstreken.

Wilt u meer weten over onze unieke arbeidsongeschiktheidsdekking. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
hupotheekadviseur rpa kifid